Foredrag

Jeg er en øvet mundtlig formidler og tager gerne ud og holder foredrag.

Foredragstemaerne kan altid konkretiseres og målrettes en specifik målgruppes virkelighed. Det taler vi om inden foredraget 🙂

Læs eventuelt mere om mit livssyn på gittemeldgaard.net

Se eventuelt mine videoer på min Youtube kanal her.

Mine foredragstitler er i øjeblikket:

Peace, love and harmony !

Få et indblik i Vandmandens Tidsalder, som de sang om i hippiemusicalen Hair i slutningen af 1960’erne. Værdier som peace, love and harmony er stadig i live i menneskers hjerter, og de er helt aktuelle i den såkaldte nye tid, som for alvor er trådt i karakter ved indgangen til år 2019. Vi er nu (astrologisk set) inde i Vandmandens tidsalder. Hvad betyder det for det enkelte menneskes liv? Hvilke forandringer kan vi forvente i samfundets liv?

Hvad du ønsker, skal du få !

Du kan få dine dybeste ønsker til at gå i opfyldelse, hvis du arbejder bevidst på at få det til at ske. Hvis manifestationen af dine ønsker skal skabe en vedvarende god livskvalitet for dig, skal ønskerne have sit udspring i dit autentiske jeg. Du kan selv kontakte dit autentiske jeg gennem meditation, kreative processer, naturoplevelser, barndomsminder, bøn m.m. Det er individuelt, hvad man foretrækker. Foredraget vil komme omkring de forskellige metoder til at skabe kontakt til sit autentiske jeg.

Gå Caminoen uden at tage til Spanien !

Lær dig selv at kende i den autentiske udgave. Du kan tage på pilgrimsvandring, eller du kan lade mig vise dig vejen hjem til dig selv gennem en U-vending. Den indre rejse vil være den samme. Processen gennem U’et tematiserer blandt andet tanker, følelser, autentisk jeg og ildsjæl. Hvad er hvad, og hvordan kan man komme til at spænde ben eller give flow til sit liv? Foredraget gennemgår den personlige udviklingsproces gennem U’et. Læs eventuelt mere om U-processen på gittemeldgaard.net her.